Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /mnt/web-data1/sumavananohou_cz/public_html/www/components/com_k2/models/item.php on line 763
Vytisknout tuto stránku
sobota, 05 březen 2016 21:27

Naši noví členové

Už delší dobu říkáme, že je nás víc. Šumava na nohou má tři "nové" členy. Adélu, Jirku a Petra. Adéla Jiříková už má za sebou pořádný kus práce. Díky ní se brzy uzavřou jednání s lidmi a s dětmi s postižením, které budeme letos podporovat. Bez Jirky Vávry by loňský ročník snad ani nebyl, protože si vzal za své hledání sponzorů Koncertu. Doufáme, že se mu bude letos dařit stejně dobře jako loni. Petr Lešek nám zase pomáhá s granty a s dramaturgií Koncertu. Všechny je potřebujeme jako sůl a jsme moc rádi, že jsou s námi. Tady jsou jejich fotky, které pořídila Dominika Lukáčová.

SNN adela jirikova mala SNN jirkavavra mala SNN petr lesek mala 

Adéla Jiříková vystudovala bohemistiku a speciální pedagogiku. Rozumí tedy metodice pomoci lidem s postižením. Je vdaná a je maminkou osmiměsíčního Adámka. Jsme moc rádi, že se k nám přidala a přinesla do týmu znalosti, které potřebujeme.

Jirka Vávra podniká, má tříletého syna Jirku a ještě si najde čas na fundraising pro Šumavu na nohou. Je skvělé, že pomáhá se sháněním prostředků a umožňuje Šumavě na nohou, aby pomáhala dál.

Petr Lešek pracuje v NP Šumava a ve spolku má na starosti granty a dramarturgii Koncertu. Sám je to skvělý zpěvák. Zajděte si někdy poslechnout kapelu De Facto a uvidíte i uslyšíte, o kom je vlastně řeč. Není pochyb o tom, že v ŠNN je na svém místě. :)

s


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /mnt/web-data1/sumavananohou_cz/public_html/www/templates/loggiangrey/html/com_k2/templates/default/item.php on line 256
Přečteno 1886 krát Naposledy změněno sobota, 05 březen 2016 22:26