Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /mnt/web-data1/sumavananohou_cz/public_html/www/components/com_k2/models/item.php on line 763
sobota, 23 duben 2016 00:48

Kampaň Šumavy na nohou na Hithitu

V sobotu jsme spustili crowdfundingovou kampaň na stránce Hithit.cz. Co to je a proč to děláme? Hithit.cz je portál, kam lidé přihlašují projekty, kterým věří a pro které potřebují finanční podporu. Lidé tady vybírají peníze na svou první cukrárnu, vydání desky nebo třeba na turnaj v šachách. 
Šumava na nohou pořádá Koncert a všechny náklady, které jsou na něj potřeba, je třeba mít zajištěné předem. To je důležité, protože jedině tak je možné, aby mohly být všechny prostředky ze vstupného věnovány do veřejné sbírky pro Martinku, Rozálku, Daníka, Kubíka a Vládíka. 
Jste-li tady na našem blogu, je možné, že nás dobře znáte a nebo se o nás zajímáte a hledáte si nové informace o naší činnosti. Moc nám pomůže, když se rozhodnete podpořit organizaci Koncertu a na Hithitu na ni přispějete. Za každý příspěvek je pro vás připravena odměna - pošleme Vám pohlednici, tričko a nebo se můžete rovnou stát sponzorem Koncertu Šumava na nohou. Za všechnu Vaši podporu Vám děkujeme!

Naši kampaň na Hithitu si můžete prohlédnout tady.

 SNN2016 banner HITHIT

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /mnt/web-data1/sumavananohou_cz/public_html/www/templates/loggiangrey/html/com_k2/templates/default/item.php on line 256
Přečteno 1263 krát Naposledy změněno sobota, 30 duben 2016 02:02

 

 

2024  Šumava na Nohou z.s.   zenda design with globbers