Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /mnt/web-data1/sumavananohou_cz/public_html/www/components/com_k2/models/item.php on line 763
Vytisknout tuto stránku
středa, 29 červen 2016 23:19

Lístky od vás pro děti z dětských domovů, klienty vimperské Slunečnice a klienty STROOMu Dub

Mnoho z vás si kupuje vstupenky na Benefiční koncert Šumava na nohou a přitom na něj nemůže jít. Co s těmito lístky děláme? Letos se jich nahromadilo asi 41 a rozdělili jsme je mezi děti z dětských domovů ve Volyni a v Kašperských horách. Další odešly do vimperské Slunečnice pro tamní klienty a na konec ještě i pro klienty STROOMu Dub.
Vstupenky si takto nakoupila paní Jitka Kovaříková, Petr Samek prostřednictvím své firmy Virtual Training, vimperská Evangelická církev metodistická a mnoho dalších.
Pan Švarc z firmy Švarctrans souhlasil, že jeho firma zajistí svoz a odvoz dětí z dětských domovů na Koncert a zpátky. Jsou tedy lístky, které jste si koupili a které pomáhají hned dvěma různým skupinám dětí. Moc jejich jménem děkujeme.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /mnt/web-data1/sumavananohou_cz/public_html/www/templates/loggiangrey/html/com_k2/templates/default/item.php on line 256
Přečteno 1186 krát