Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /mnt/web-data1/sumavananohou_cz/public_html/www/components/com_k2/models/item.php on line 763
Vytisknout tuto stránku
středa, 29 červen 2016 23:36

Co budeme na Koncertu jíst a pít?

Na místě bude Platan 11° stejně jako loni a bude stát 25 Kč. Dostali jsme ho od našeho partnera, Pivovaru Protivín. Děkujeme!
Jídlo pro kapely a do backstage zajišťuje pobočka NOVÁK maso, uzeniny z vimperského Tesca a to v úctyhodném množství 7 kg uzenin a 3 kg sýrů. Kapely a zvukaři budou na místě od poledne do noci, teď už je jisté, že hlady nebudou ;)
A nebudou mít ani žízeň, protože Karlovarské minerální vody nám stejně jako loni věnují stovky Mattonek bez bublinek, s nimi a s příchutí. 
Teplá jídla pro všechny dobrovolníky, kapely, hasičský dozor a pořadatele zajistí Ristorcafé Salento, které bude mít na starosti i občerstvení všech návštěvníků koncertu. Máme se na co těšit - prvotřídní italské bruschetty, teplou šunkovou kýtu a spousty dalších italských specialit :)

Všem těm, kdo se budou starat o jídlo a pití během celého dne moc děkujeme!

SNN LOGO Platan samostatne         logo SALENTO         SNN logo NOVAK


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /mnt/web-data1/sumavananohou_cz/public_html/www/templates/loggiangrey/html/com_k2/templates/default/item.php on line 256
Přečteno 2287 krát Naposledy změněno sobota, 02 červenec 2016 10:48