Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /mnt/web-data1/sumavananohou_cz/public_html/www/components/com_k2/models/item.php on line 763
čtvrtek, 16 červenec 2015 18:12

Vyhlašujeme veřejnou sbírku pro Báru, Barušku, Lucku, Pavlíka, Jonáše a Tomáška

13. 7. 2015 byla na Krajském úřadě Jihočeského kraje registrována sbírka Šumavy na nohou pro obě Báry, Lucku, Pavlíka, Jonáše a Tomáše prováděná formou prodeje vstupenek.
Znamená to, že každý, kdo si koupí lístek, přispívá do této sbírky. Děkujeme Vám. Důležité je i to, že jsme podle zákona povinni zveřejnit na stejném místě (tedy zde), kde vyhlášení sbírky oznámíme, i její vyúčtování. Doufáme, že společně dokážeme koncert vyprodat, abychom mohli s koncertem i se sbírkou zúčtovat s radostí :)
Příjmení a data narození podporovaných dětí jsme v zájmu ochrany jejich osobních údajů před zvěřejněním na internetu skryli. 

SNN vyhlaseni sbirky


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /mnt/web-data1/sumavananohou_cz/public_html/www/templates/loggiangrey/html/com_k2/templates/default/item.php on line 256
Přečteno 1186 krát

 

 

2024  Šumava na Nohou z.s.   zenda design with globbers