Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /mnt/web-data1/sumavananohou_cz/public_html/www/components/com_k2/models/item.php on line 763
pátek, 28 srpen 2015 19:16

Anna K. o svém chystaném příjezdu do Vimperka a další zprávy

Anna K. poskytla Dvojce Českého rozhlasu ve čtvrtek rozhovor o svém chystaném příjezdu do Vimperka, o svém vztahu k Šumavě i o tom, že zrovna nemá teplou vodu. Poslouchejte od 33. minuty.

V tomto týdnu vyšel článek v Prachatickém deníku. Popisuje, jaké jsou naše konkrétní plány na pomoc jednotlivým dětem po Koncertu. Aby se nám povedlo všechno, co chceme, potřebujeme - my i děti, kterým pomáháme - abyste si vstupenky nakoupili. Benecykl pro Jonáše, invalidní vozík pro Tomáše nebo hygienické pomůcky pro Lucku se spolu s věcmi pro ostatní děti dají přepočítat na prodané vstupenky. Přejeme si, aby lístky na Koncert Šumava na nohou byly zároveň vstupenkou k dobré zábavě i k nezištné pomoci druhým. Společně se nám to může podařit.

Oznámení o Koncertu visí i na Šumavago.cz.

Děkujeme všem zmíněným médiím za jejich pomoc.

A nakonec: Kdo z vás chce, může se s námi, konkrétně s Janou a Věrou, potkat v sobotu na vimperských Zámeckých slavnostech. Přijďte. Uvidíme se tam :)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /mnt/web-data1/sumavananohou_cz/public_html/www/templates/loggiangrey/html/com_k2/templates/default/item.php on line 256
Přečteno 1319 krát

 

 

2024  Šumava na Nohou z.s.   zenda design with globbers