Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /mnt/web-data1/sumavananohou_cz/public_html/www/components/com_k2/models/item.php on line 763
pátek, 25 září 2015 19:54

Co se v posledním týdnu událo

Zítra to bude přesně týden od koncertu. V uplynulých dnech jsme dávali dohromady účetnictví sbírky i Koncertu - to je hlavní práce Janči Kůsové. Měli jsme schůzku, kde jsme hodnotili, jak vše dopadlo a domlouvali jsme se, co bude následovat. Novinek je hodně, tak to vezmeme popořadě.

V neděli jsme uklízeli Cihelnu a stahovali plakáty z veřejného osvětlení, v pondělí jsme rychle dávali dohromady články pro Gool!, Vimperské noviny, vimperk.eu, Prachatický deník a Prachatickonews.cz. Texty jsme dokončili až v úterý, protože jsme měli v pondělí večer schůzku. Hlavní výstupy našeho prvního setkání po Koncertu jsou následující: Šumava na nohou má dva nové členy. Jsou jimi Petr Lešek a Jirka Vávra. Petr by měl mít v budoucnu na starosti granty. Jirka bude pokračovat v tom, s čím nám pomáhal už poslední půlrok - shánět sponzory a partnery Šumavy na nohou. Věra Vávrová mladší se po pondělní schůzce stala členkou správní rady a jednatelkou, takže koráb Šumavy na nohou má pět kapitánů místo původních čtyřech.
Necelý týden před koncertem, 14. 9. 2015, jsme prostřednictvím našeho dalšího člena, Milana Sečanského, podali žádost o grant u NADACE JISTOTA Komerční banky. Bylo zřejmé, že nevyprodáme Cihelnu, a přesto chceme pro děti sehnat co nejvíce prostředků, abychom jim všem mohli dát dary ve stejné hodnotě a zároveň nemuseli dělat kompromisy ohledně jejich přání. Tento grant, když ho dostaneme, použijeme k dofinancování sbírky. Důležité je i to, že po domluvě s Lucčinými rodiči pro ni nebudeme pořizovat nový zimní termopytel, ale pokusíme se přispět jí na novou autosedačku. Jedná se o velice technologicky vyspělou pomůcku, která je finančně poměrně náročná. Proto ji nebudeme pořizovat, ale budeme na ni Lucce přispívat. 
Máme také nová videa, rozhlasové rozhovory a spousty nových fotek. Zatím sem dáváme video, na kterém Jana vyhlašuje, jak vypadala sbírka po Koncertu. Jsme vám všem nesmírně vděčni, že jsme se od té doby mohli dostat nad hranici 200 tis. Pomohly k tomu vaše dodatečné dary a něco přes 1.200 Kč, které jste zaplatili při Koncertě za šatnu. Za všechno vám všem děkujeme. Jste skvělí a vaše podpora nás i děti opravdu těší a dodává nám motivaci pokračovat.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /mnt/web-data1/sumavananohou_cz/public_html/www/templates/loggiangrey/html/com_k2/templates/default/item.php on line 256
Přečteno 1407 krát

 

 

2024  Šumava na Nohou z.s.   zenda design with globbers