Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /mnt/web-data1/sumavananohou_cz/public_html/www/components/com_k2/models/item.php on line 763
neděle, 21 únor 2016 22:30

Lucka a její nové sedačky

Rádi se s Vámi dělíme o tuto zprávu:

Dobrý den,
posílám nějaké fotografie s předání kompenzačních pomůcek pro Lucinku.
Domácí autosedačku LECKEY nám přivezli z firmy Otto Bock těsně před vánočními svátky. Tak že Lucinka seděla u štědrovečerní večeře již v nové pohodlné sedačce. Bohužel měla v té době pořádnou chřipku, ale i tak si ji užívala.
Nyní má Lucinka ještě dalšího pomocníka - speciální autosedačku TURNY EVO + speciální podvozek CARONY + speciální auto sedadlo BEV. Ta jí významně ulehčí nasedání, vysedání a cestování ve vozidle. Tu si Lucinka vyzkoušela o jarních prázdninách, a byla v ní velice spokojená.
Ještě jednou celému kolektivu nadace Šumavy na nohou moc a moc děkujeme za podporu. Velmi si ceníme lidí se srdcem na pravém místě, kteří i v dnešní, ekonomicky neúprosné době, dokáží nezištně pomoci rodinám s postiženými dětmi.
S pozdravem Lucinka s rodinou.

SNN Lucka v domacisedacce DSC03684

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /mnt/web-data1/sumavananohou_cz/public_html/www/templates/loggiangrey/html/com_k2/templates/default/item.php on line 256
Přečteno 1311 krát Naposledy změněno pondělí, 07 březen 2016 18:25

 

 

2024  Šumava na Nohou z.s.   zenda design with globbers